Verkeerssystemen

Verkeerssystemen

De verkeerssystemen zijn fantastisch inzetbaar binnen de bebouwde kom, op bedrijventerreinen, op provinciale wegen en in woonwijken. D&L biedt allerlei verschillende systemen aan. In onderstaand filmpje geven wij u een korte impressie.
Swedish open

Swedish open

Tijdens dit ATP- en WTA-tennistoernooi levert D&L al enkele jaren tot grote tevredenheid de klokken en de snelheidsmeters op het centre court.
Afas Tennis Classic

Afas Tennis Classic

Tijdens de AFAS tennis classics meet D&L de servicesnelheden op het centre court. De snelheden worden doorgestuurd naar de grote displays in het stadion en de TV-wagen zodat naast de toeschouwers in het stadion ook de tv-kijkers kunnen genieten van het...
Betaald voetbal

Betaald voetbal

D&L heeft vele grote voetbalclubs als klant. We hebben onder andere snelheidsmetingen voor FC Utrecht tijdens de eredivisie gedaan. Daarnaast zijn ook FC Zwolle en SC Heerenveen klanten van snelheidsmeters.nl.
ASICS

ASICS

Voor Asics verzorgde D&L o.a. snelheidsmetingen voor hardloopevents. Hiervoor werd speciale software geschreven die de snelheid van de hardloper (of fietser) op 1 decimaal nauwkeurig laat zien. Daarnaast sprong de snelheid steeds over naar een bij de snelheid...